2016 Genç Odası Takımları

En özel dekorasyonlardan biri hiç şüphesiz genç odası dekorasyonları oluyor. Peki 2016 genç odası takımları hakkında bir fikriniz var mı? Bu sezon genç odası tasarımlarında renkler, bol çeşit dekorasyonlar, farklı alternatifler ve kullanışlılık oldukça moda. Kullanışlılık derken gençlerin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek ve fonksiyonel mobilya tasarımlarını kastediyoruz. Aslında bu tarz mobilyaları ve bu tarz dekoratif eşyaları bir çok markanın koleksiyonunda rahatlıkla bulabilirsiniz.

2016 Genç Odası Takımları

Bu sezon özellikle genç odası takımlarına baktığımızda erkek olsun, kız olsun genelde renkler çok moda. Yani canlı renkler oldukça popüler. Genç kızlar için yumuşak rahatlatıcı renkler çok popüler. Erkeklerde ise griler, marin renkleri çok popüler. Ancak genç odası tasarımı yaparken şuna da dikkat etmek lazım. Bazı gençler abartıdan hiç hoşlanmazlar. Bu nedenle genç odası tasarımı yaparken o odayı kullanacak olan gencin tarzı kesinlikle çok iyi bilinmeli. Çünkü bir ev dekorasyonunda en zor tasarım genç odası tasarımıdır aslında.

Son günlerde özellikle genç odası modelleri içinde beyaz ve yalın takımlar da çok moda. Hem erkekler hem de kızlar tarafından tercih edilen beyaz, cinsiyete göre çeşitlendirilebilir. Örneğin erkek odası için harika bir country tarzı yansıtabilinir. Kız odası tasarımı yapacaksanız da beyazı diğer yumuşak renklerle beraber kullanabilir ve beraberinde hoş peluş aksesuarlarla kombinleyebilirsiniz. Son derece şık, temiz ve ferah bir dekorasyon sağlamış olursunuz.

beyaz genç odası takımları

Genç erkek odalarında diğer bir trend renk gri ve füme oluyor. Özellikle füme duvarlar ve o duvarlara takılmış beyaz çerçevelerdeki resimler bunun yanında ilgiye bağlı olarak özel aksesuarlar odayı tam bir genç odası konseptine sokacaktır.

Önceleri genç odalarında genelde hayran olunan ünlü isimlerin posterleri ile süslenirdi. Bu durum aslında hala devam ediyor. Hayran olunan kişilerin resimleri, objeleri ile oda en iyi şekilde dekore ediliyor ve ortaya odanın sahibini çok mutlu edecek bir sonuç çıkıyor.

Genç odalarında kullanılan her türlü obje son derece önemli ve bu konuda detaylı çalışmanız çok önemli. Özellikle halılarınızdan tutun da duvarlarınıza kadar değerlendireceğiniz her türlü eşya ve dekoratif malzeme şık ve tarz seçimlerden olmalıdır. Odada çalışma masası ve kitapların muhafaza edilebileceği akıllı dolaplar da tercih edilebilir. Depolama alanı çok olan fonksiyonel mobilyalar genç odaları için çok daha kullanışlı olacaktır. İşte 2016’nın en popüler genç odası örnekleri.

Yandex.Metrica