2021 Dekorasyon Renkleri Neler?

Bu yılın yani 2021 dekorasyon renkleri arasında griler, sarılar ve daha fazlası hemen göze çarpıyor. Aynı zamanda 2021 duvar renkleri arasında da farklı ve klasik renkler bu sezon oldukça popüler. Trend olan tüm renkleri burada detaylı olarak açıklamaya çalışacağız.

2021 Dekorasyon Renkleri

2021 duvar renkleri

Öncelikle 2021 duvar renkleri ile başlayalım. Eğer evinizi yenilemeyi ya da boyatmayı düşünüyorsanız kesinlikle yazımızı okuyun. Çünkü tercih edeceğiniz renk sezonun trend renkleri arasında mı öncelikle onu ölçmelisiniz ve ona göre bir dekorasyon fikri oluşturmalısınız.

Gri duvar boyası

Bu sezonun belkide en trend duvar rengi gri oluyor. Ancak bahsedilen gri koyu gri. Hatta fümeye yakın olan ton. Aslında karanlık ve koyu bir renk gibi gelse de bu renk eğer doğru aksesuarlarla bütünleştirilir ve süslenebilirse ortaya gerçekten çok tarz ve stil sahibi bir dekorasyon bütünlüğü çıkabilir.

Aynı zamanda gene bu rengin koyu olduğu düşünenler için kendinden hafif simli ve pırıltılara sahip gri boyayı tercih etmelerini öneririm.

Bunun yanında son günlerin modası olan duvar boyası yerine duvar kaplamaları ise gri renkte kullanıldığında ortaya muhteşem bir sonuç çıkıyor. Elbette duvarları dümdüz boyamak yerine kaplama kullanmak bir miktar maliyet anlamında fark yaratacaktır ancak emin olun buna değecek bir güzellilkte sonuç ortaya çıkıyor. Eğer bütçeniz el veriyorsa gri duvar kaplaması modellerini tercih etmenizi kesinlikle öneririz. Ancak kaplama yerine düz boya da dediğimiz gibi şık duvar aksesuarları ile harika görünecektir.

Gri duvar boyası

Güneş sarısı duvar boyası

Griyi koyu buluyorum ben daha açık ve aydınlık bir renk istiyorum diyorsanız size güneş gibi aydınlık bir renk öneriyoruz güneş sarısı. Bu sezon duvarlarda güneş sarısı oldukça trend ve kesinlikle duruşu tam istediğiniz gibi son derece aydınlık ve ferah. Tıpkı gride olduğu gibi güneş sarısını da doğru aksesuarlarla bütünleştirmelisiniz.

Bunun yanında gene bu sezon duvar renkleri arasında evinde 4 mevsim tatil havası estirmek isteyenler için turkuazlar, açık kahveler ve hardal tonları da çok moda.

2021 duvar renkleri

2021 ev dekorasyonu fikirleri

Pandeminin gölgesinde geçen 202o yılından sonra çoğu kişi kendini daha iyi hissetmek adına evine biraz daha özen göstermeye evini yenilemeye başladı. Bu nedenle 2021 ev dekorasyonu fikirleri içerisinde insanların pandemiyi akıllarından atmaları ve daha huzurlu neşeli bir ruh haline bürünmeleri için özel tasarımlar oluşturuldu.

Hasır ev dekorasyonları

Bunların başını hasırlar alıyor. Hasır insanlara kendilerini tatil beldesinde hissetmelerini ve rahatlamalarını sağlıyor. Bu sezon duvarlardan tutun da evinizin her köşesinde hasırı bolca kullanın. Çünkü hasır bu 2021 yılında oldukça popüler.

Zıt renklerle yapılan dekorasyon

2021 yılında zıt renkler de çok popüler olucak. Yani birbiri ile zıt olan renkleri evinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

2021 ev dekorasyonu fikirleri

Duvar kağıdı modası

Duvar kağıtları bir dönem çok modaydı ve bu sezonda da trend olmaya devam edecek. Eğer duvar kağıtlarından hoşlanıyorsanız desenli ya da düz sade duvar kağıtları ile evinizin havasını tamamen değiştirebilirsiniz.

Bakır tonlarında ev dekorasyonu

Bakır rengi geçen sezon çok trenddi ve bu sezon da tam gaz trend olmaya devam edecek. Bakır gerçekten bütün olarak ev dekorasyonunda kullanıldığında ortaya ciddi anlamda güzel bir bütünlük çıkıyor. Bakır tonlarını seviyorsanız bir denemenizi öneririz.

Yandex.Metrica