2021 Ev Dekorasyonu Renkleri

Eğer evinizde bir değişiklik yapmayı düşünüyorsanız öncelikle yazımızı okumanızı öneririm. Çünkü bu yazımda 2021 ev dekorasyonu renkleri ile beraber bu renklerin nasıl doğru kullanılabileceği ve aynı zamanda ferah bir atmosfer için ne yapılabileceğini anlatmaya çalışacağım.

2021 Ev Dekorasyonu Renkleri

2021 ev dekorasyonu renkleri neler?

Aslında 2021 yılı dekorasyon modasında renkler dünyasında biraz cesaretli bir sezon geçirecek gibi görünüyor. Eğer siz de evinizde farklı bir hava yaratmak ve trende uygun bir dekorasyon sağlamak istiyorsanız size şunu söyliyebilirim 2021 sezonunda özellikle canlı renkleri tercih edin ve canlı renkleri tercih ederken birden fazla renk de kullanın. Hatta birbiri zıt olan renkler kullanın. Çünkü bu karışım bu sezon oldukça moda.

2021 pantone renkleri

Son günlerde özellikle evinde yenilik yapmak isteyenler, evlerindeki renk bütünlüğünü değiştirmek isteyenlerin ilk baktığı 2021 pantone renkleri oluyor.

2021 pantone renkleri

Sarı ya da hardal rengi ev dekorasyonu

Sarı ev dekorasyonunda pek de tercih edilen bir renk olmamasına rağmen bu sezon en trend renkler arasına girmeyi başarıyor. Aslında sarı ferah bir renktir ve bulunduğu ortamın aydınlık olmasını sağlar. Eeğer sarı fazla açık bir renk olarak gelirse hardal rengi de tercih edilebilir. Aslına bakarsanız bu sezonun pantone 2021 rengi sarı ve tonları oluyor.

Pantonenin açıklamasına göre sarı iyimserliği ve canlılığı temsil ediyor. Aslında içinde bulunduğumuz şu süreçte böyle güzel bir enerji veren renk hiç de fena olmamış. Geçtiğimiz yıl seçilen renk ise maviydi ve aslında bu renk çok sevilmişti.

Gri tonlarında ev dekorasyonu

Sarı eğer sizi itiyorsa diğer seçilen rengin gri olduğunu hemen size söylemek isterim. Sarıdan sonra seçilen renk gri olmayı başarıyor. Grinin verdiği mesaj ise sakinlik, esneklik ve istikrarlılık oluyor.

Pantone 2021 renk kodu

Gelelim pantone 2021 renk koduna. Seçilen renklerin kodları 17-5104 kodlu Ultimate Gray ve 13-0647 renk koduyla Illuminating şeklinde belirlendi.

Pantone 2021 renk kodu

Dilerseniz bu iki zıt rengi beraber kullanabilir ve oldukça tarz bir bütünlük, çok doğru mesajlar veren dekorasyon sağlayabilirsiniz. Ayrıca özellikle ilk rengimiz olan sarıyı pirinç tarzı dekorasyon mobilyaları ya da objeleri ile kullanmayı kesinlikle bir deneyin. Sonuç son derece güzel ve tarz olacaktır bundan emin olabilirsiniz.

Yandex.Metrica