2022 Ev Dekorasyonu Trendleri

Evini dekore ettirenler ya da yeni bir dekorasyon arayışı içinde olanlar için 2022 ev dekorasyonu trendlerini tüm ayrıntısı ile burada sizlerle paylaşmak isteriz. Bu sezonun dekorasyon trendlerinde en çok göze çarpan detay eski ve yeninin beraber ustalıkla kullanılması oluyor. Bu tarz bir dekor zıtlığın uygulandığı ve oldukça da görüntü olarak şık bir havanın yaratıldığı bir dekorasyon türü oluyor.

2015 dekorasyon trendleri

2022 salon dekorasyonu trendleri

Diğer gözümüze çarpan ise modern country stili oluyor. Modern country stili 2022 salon dekorasyon trendleri içinde çok popüler olan oldukça güzel bir tarz. Modern country stili ile beraber eskitme tarzı mobilyaları kullanabilirsiniz. Bunun yanında country stilinde renk olarak turuncu, indigo mavisi ve yeşil gibi renkler oldukça trend ve çok da güzel duruyor.

Bir kaç sezondur dikkat çeken duvar kağıdı modası tam gaz devam ediyor. Özellikle çiçek desenli ve üç boyutlu duvar kağıtları bu sezonun en trend dekorasyon modelleri arasında ilk sıraları çekiyor.

Koltuk kumaşı arayışındaysanız size hiç düşünmeden ekoseli koltuk kumaşlarını öneriyoruz. Çünkü hem bu sezon hem de önümüzdeki sezon ekoseli koltuk kumaşları oldukça popüler. Bu arada değişik desen ve şekillerdeki kırlentler de gene oldukça popüler.

2022  ev dekorasyon renkleri

Gelelim 2022 ev dekorasyon renklerine. Ev dekorasyonunda en trend renkler ise adeta güneşin renkleri diye adlandırılıyor. Çünkü aslında evlerin daha enerjik ve daha sıcak bir havaya bürünmesi için de bu renkleri kullanmak gerekiyor. Şeftali tonları, bakır, kahverengi, bordo, gül kurusu, pembe ve altın sarısı oluyor. Diğer bir popüler olan ve daha uzun sezonlar boyunca popüler olacak olan siyah ve beyaz evlerde kullanılmaya devam edecek. Bu iki zıt renk ev dekorasyonunun en popüler iki rengi. Bu ikiliyi seviyorsanız evinizde kullanmanızı öneririz.

Eviniz sizi yansıtır. Bu nedenle kendinize en yakın renkleri ve dekorasyon şeklini seçmeniz sizi çok daha mutlu ve huzurlu yapacaktır. Trend olduğu için sizin hiç tarzınız olmayan ya da yaşam şeklinizden tamamen alakasız olan bir renk ya da dekorasyon şekli asla tercih etmeyin. Bu sizi zamanla daraltacak ve mutsuz, huzursuz edecektir.

Yandex.Metrica