En Güzel Bebek Yatağı Modelleri

Anne ve babaların hamilelik süresince en ilgilendikleri konulardan biri de en güzel bebek yatağı modellerini araştırıp durmaktır. Ancak şöyle bir gerçek vardır ki güzel olmasının yanında kullanışlı ve güvenli olması bebek yataklarının ilk önemli detaylarındandır.

en güzel bebek yatagı modelleri

Burada size bebek yatağı alırken dikkat edilecekler konusunda bilgi vermeye çalışacağız. Eğer bebeğiniz için yatak alışverişine çıkacaksanız gözünüze güzel görünen bir yatağın yanına yaklaşın ve o yatağın bebeğiniz için ne denli güvenli olup olmadığını kontrol edin. Çünkü bebek yatağı alırken en önemli husus öncelikle güvenliktir. Yatağın parmaklık genişlikleri ne kadar, bebek beşiğinde tırmanarak aşağı atlayabilir mi, beşiğin parmaklık kısmı yeterinde uzun mu, kullanılan malzeme nedir? Tüm bu soruların cevabını alıp ondan sonra beşiği incelemeye alın.

Bebekler çok çabuk büyürler ve büyüdüklerinde bugün satın aldığınız beşik ve yataklar boşa çıkar. Ancak artık yeni tasarımlar sayesinde çok amaçlı beşikler tasarlanır oldu. Bebeğiniz büyüyünce farklı amaçlarda kullanabileceğiniz ya da değerlendirebileceğiniz beşikleri tercih etmelisiniz.

Bebeğinizin beşiğinin içine alacağınız yatak da en az beşik kadar önemli. Beşik için gösterdiğiniz hassasiyeti yatağı için de göstermelisiniz. Bebeğinizin vücuduna ve yaşına uygun sağlıklı bir yatak almalısınız. Beşik için aksesuar oldukça önemlidir. Tepesine siz yanında yokken onu oyalaması için dönerge tarzı eğlenceli oyuncaklardan takabilirsiniz. Bunlar genelde müzikli ve hareketli oyuncaklardır. Ancak çocuğunuzun bu oyuncaklara uzanıp çekmeyeceğinden emin olmalısınız.

Yandex.Metrica