2022 Balkon Masası ve Sandalye Modelleri

Son günlerde balkon dekorasyonu oldukça popüler. Peki 2022 balkon masası ve sandalye modelleri hakkında bir bilginiz var mı? Yaz aylarında vaktimizin nerdeyse tamamını geçirdiğimiz balkonlarımız için dekorasyonda iç açıcı ve renkli parçalara yer vermek daha doğru olur. Elbette bunun yanında kullanışlılık ve pratiklik de önemli bir ayrıntıdır.

2015 Balkon Masası ve Sandalye Modelleri

Balkon masa sandalye modelleri

Son günlerde yeni tasarım evlerde balkonlar artık pek de geniş olmuyor. Genelde bir masa koyacak kadar yer oluyor ve geriye pek de fazla bir alan kalmıyor. Böyle dar bir balkonunuz varsa tercih edeceğiniz balkon masası modelleri fonksiyonel tarzda olmalıdır. Hatta size kapanıp açılabilen balkon masalarını öneririz. Aynı şekilde beraberinde gene kapanıp açılabilen sandalyeler de son derece pratik ve kullanışlıdır.

Ancak o masa hep orada dursun hiç kapatmam diyorsanız ya da yeterli yeriniz de varsa balkon masası ve sandalye modelleri içinde sınırsız seçenek sunabiliriz size. Bu tamamen sizin zevkinize ve tarzınıza kalmış aslında. Ancak genelde kış aylarında balkonlar kullanılmadığı için her şekilde balkon için küçülen ya da kapanabilen masalar en çok tercih edilen masa modelleri arasındadır.

Yaz ayları boyunca açık kalan balkon masası kış aylarında kapatılır ve alandan kazanılır. Bu arada çok dar balkonlar için tasarlanan ve balkon demirine takılan masa modelleri de son günlerde oldukça popüler. Masa adeta küçük alanlar için tasarlanmış ve resmen sihirli gibi. Masayı kapattığınızda bir anda yok oluyor.

Küçük balkon mobilyaları

Eğer çok büyük bir balkonunuz yoksa tercihiniz kesinlikle küçük balkon mobilyalarından olmalı. Çünkü, küçük balkon mobilyaları hem alanı en iyi şekilde değerlendirmenizi sağlar, hem de çok daha sıcak bir hava yaratır. Eğer çok daha küçük bir balkonunuz varsa açılır kapanır balkon mobilyaları çok daha uygun olavcaktır. Balkonunuzu özellikle yazın kullanacağınız dönemlerde asla bir depolama alanı gibi kullanmayın. Bütün fazlalıkları balkondan alın ve balkonunuzda sadece balkon mobilyaları kalmasını sağlayın. Bu arada eğer kapalı bir balkon kullanıyorsanız duvarlarınızı özellikle tatil temalı objelerle ya da hasır süslemelerle dekore edin. Emin olun, balkonunuzu ekonomik anlamda en ucuz şekilde dekore etmenin yolu bu tarz şık objelerden geçer.

Yandex.Metrica