2016 Puf Modelleri

Son günlerde özellikle dekorasyonunda renk ve değişiklik yaratmak isteyenler pufları çok fazla tercih etmeye başladıklar. Özellikle bu konuda 2016 puf modelleri gören ilgiye ve gelen talebe ciddi anlamda cevap veren tasarımlar gerçekleştirmiş. Açıkçası tasarımlar renkli, şık ve oldukça yaratıcı. Eğer evinizin dekorasyonundan sıkıldıysanız ya da odada bir renk bir fark yaratmak istiyorsanız odaya şık bir puf alabilir ve odanın bir anda tüm havasını değiştirebilirsiniz.

2016 Puf Modelleri

Sandıklı Puf Modelleri

Sandıklı Puflar

Bazen bir ortamın havasını değiştirmek için köklü değişimler yapmak gerekmez. Küçük değişimler de bunu sağlayabilir. Bu arada görselliği kullanışlılığa da çevirebilirsiniz. Yani şık ama sandıklı puf modellerinden tercih ederek hem odanızda harika bir renk yakalarsınız hem de sandığı sayesinde fazlalıklarınızı koyabileceğiniz artı bir yeriniz daha olur.

Modern Puflar

İşte aslında böyle durumlarda yaratıcılık hemen devreye girer. Modern bir ev dekorasyonunuz varsa modern puf modellerini değerlendirmelisiniz. Modern puflara bakarken yaratıcı ve farklı modelleri öneririm size. Son günlerde özellikle teneke havası yaratılmış puflar çok moda. Bunun yanında ağaç puflar da hem dekoratif olarak hem de şıklık olarak tercih edebileceğiniz modeller arasında yer alıyor. Ancak ben pufa daha çok oturmak ve ayaklarımı uzatmak isterim derseniz de geniş deri puflar size çok daha uygun olacaktır.

Klasik Puflar

Genelde klasik mobilyası olanlar ise siyah puf modellerini ya da kahverengi modelleri değerlendirebilirler. Elbette mobilya bütünlüğünüz ile uyumlu olması da önemli. Ya da ters köşe de yapabilirsiniz. Biliyorsunuz ters köşe bu sezon dekorasyon dünyasında oldukça trend. Yani mobilya bütünlüğünüzle tamamen ayrı bir renk bir model bir pufu odanızda kullanarak şık bir hava yaratabilirsiniz. Ancak bunu ustalıkla yapmanızı ve ters köşe yapalım derken işleri batırma noktasına gelmemenizi öneririm.

Yandex.Metrica