2021 Dekorasyon Trendleri

Dünyaca ünlü tasarımcıları ve dekorasyon markaları 2021 dekorasyon trendlerini açıkladılar. Aslına bakarsanız 2021 sezonu daha çok sakin evlerin ve sıcacık dinlendirici ortamların çok trend olacağı bir dönem olacak gibi görünüyor. Biz bu trendi çok beğendik.

2021 ev dekorasyonu trendleri

2018 Dekorasyon Trendleri

Yatak odalarından kapitoneli yatak başlıkları

Öncelikle yazımıza 2021 ev dekorasyonu trendlerinden gözümüze çok çarpan yatak odası trendi ile başlayalım. 2021 sezonunda özellikle yatak odalarında kapitone başlıklar çok popüler. Bir dönem oldukça trend olan ve bir çok kesim tarafından çok beğenilen kapitone yatak başlıkları uzun dönemler trend olmaya devam edecek. Bu nedenle eğer yatak odanızda bir dekorasyona gidecekseniz, yatak başlığı tercihinizi kapitonelerden yana yapmalısınız.

kapitoneli yatak başlıkları

2021 ev dekorasyonu renkleri

Gelelim diğer bir merak edilen konu olan 2021 ev dekorasyonu renklerine. Dekorasyon trendlerini takip edenler bilirler. 2017 ve öncesinde daha çok beyazlar ve açık renkler çok modaydı ev dekorasyonunda. Ancak bu renk yerini 2021’de toprak tonlarına bırakıyor. 2021 sezonunda ev dekorasyonlarında özellikle toprak tonları oldukça moda. Toprak tonlarından olan kahverenginin ise neredeyse her tonu çok popüler.

Ev dekorasyonuna çok yakışan bir renk olduğunu düşünüyoruz kahve ve tonlarının. Özellikle bizim önerdiğimiz renk açık kahve tonları. Açık kahve çok daha sıcak ve ferah bir hava yaratacaktır.

2018 ev dekorasyonu renkleri

Evlerde mor sıcaklığı

Moru genelde kıyafetlerde görmeye alışığızdır. Ancak bu sezon moru evlerde bolca göreceğiz. Bu iç açan sıcacık ve capcanlı renk evlerin enerjisini ciddi oranda arttıracak. Ancak moru evinizde kullanırken biraz dikkatli olmanızda fayda var. Çünkü baştan aşağıya bir mor evde uyku haline neden olabilir. Bu nedenle morun canlandırıcı etkisini kullanmak için evinizde aksesuar olarak kullanmanız daha doğru olacaktır. Mor aksesuarlar, mor çiçekler gibi.

evlerde mor aksesuarlar

Örgü tasarım ev aksesuarları

Yazımızın başında da dediğimiz gibi, bu sezon evlerde dinlendirici etkiler çok moda. Bunlara bir örnek örgü tasarımları verebilirsiniz. Eğer kendiniz örebiliyorsanız kendi emeğinizle yaptığınız bir süsü, ya da el örgüsü bir aksesuarı kullanabilirsiniz.

örgü ev aksesuarları

Niş modelleri

Niş kullanımı son günlerde çok yaygın zaten. Bir aksesuar koymak için, fotoğraf çerçevimizi koymak için harika yerlerdir nişler. Eğer evinizde bir nişiniz yoksa bunu açtırmak çok da zor bir işlem değildir. 2021 sezonunda duvarları süsleyecek olan nişler çok moda.

ev dekorasyonunda niş modası

Evlerde yeşil ve mavi tonları

Bu sezon aslında ev dekorasyonunda canlı renkleri çok göreceğiz. Bu renkler arasında özellikle maviler ve yeşiller ise çok trend. Bu arada bazı zıt renkler arasında geçişler yaratmak da çok popüler. Yani bir odada eğer büyükse elbette, bir bölümü başka, diğer duvarı başka renk boyamak oldukça trend.

ev dekorasyonunda mavi modası

Zeminlerde ahşap sıcaklığı

Gelelim zeminlerin renginin ne olacağına. Zeminlerde özellikle bu sezon ahşap çok popüler. Eğer ahşap sevmiyorsanız açık renk de yaptırabilirsiniz.

ev dekporasyonunda ahşap zemin modası

Yandex.Metrica