2020 Dekorasyon Trendleri

2020 ev dekorasyonu

Evinizde dekorasyon yapmayı düşünüyorsanız kesinlikle bu yazımızı okumalısınız. Çünkü 2020 dekorasyon trendleri bu sezon oldukça farklı ve aslında son derece tarzd da. Ama şık, tarz ve kesinlikle farklı bir dekorasyon için kesinlikle ideal bir dekorasyon tarzı trend bu sezon.

2020 Dekorasyon Trendleri

Hint tasarımı halı modelleri

Eğer evinizde halı yoksa en kısa zamanda halı almalısınız. Çünkü 2020 ev dekorasyonu modellerinde halısız evler pek de yok aslında. Yani halı kullanmak trend. Ancak halı modelleri arasında hint desenli halılar çok popüler.

2020 ev dekorasyonu hint tasarım halı modeli

Kırmızı ev dekorasyonu

Tüm dünya dekorasyon modasında ortak olarak kırmızı dedi ve 2020 dekorasyon modasında kırmızı ve kiremit tonları çok popüler oldu. Eğer evinizde renk arayışındaysanız bu sezon kırmızı ve kiremit tonları oldukça moda. Hatta bazı dünyaca ünlü dekorasyon markaları ve önemli mimarlar özellikle kırmızı ile beraber moru kullanmış ve bu iki renkten oluşan harika bir dekorasyon çıkarmışlar.

kırmızı ev dekorasyonu

Kitaplarla yapılan dekorasyon modelleri

Kitap okumayı sever misiniz? Maalesef bizim toplumumuzun en büyük probleimi kitap okumaktan adeta nefret eden bir toplum oluşumuz. Belki bu trend kitap okuma alışkanlığı kazandırır. Çünkü kitaplardan oluşan dekorasyon şekilleri ve evinizin bir köşesinde oluşturacağınız şık kitaplık bu sezonun en trend dekorasyon modelleri arasında yer alıyor. 2020 salon dekorasyon modelleri arasında özellikle kitaplardan oluşan bir dekorasyon şekli çok popüler.

Kitaplarla yapılan dekorasyon modelleri

Renkli yapay çiçek modelleri

2020 dekorasyon modası gerçekten çok renkli. Kırmızılar, morlar ve bir de üzerine renkli çiçekler. Bu sezon renkli çiçeklerden oluşan ev dekorasyonları oldukça popüler. Mor, kırmızı, pembe ve benzeri renkli çiçeklerle evinizi süsleyeceğiniz bir dekorasyon zaten son derece şık ve iç açıcı bir dekorasyon sağlayacaktır. Ancak tercih edeceğiniz yapay çiçekler son zamanların kaliteli şekilde yapılan çiçeklerinden olsun. Çünkü plastik bazı yapay çiçekler gerçekten oldukça basit ve kötü duruyor. Bu nedenle evinizin tüm havasını değiştirecek olan bu aksesuarı kesinlikle iyi ve kaliteli olacak şekilde seçin.

2020 salon dekorasyon modelleri

Salon dekorasyonunda aydınlatıcı modası

Aydınlatıcıların ne denli önemli olduğunu neredeyse tüm yazılarımızda anlattık. 2020 dekorasyon modasında da aydınlatma gene ayrı bir önem kazandı. Salonunuzda şık ve minik abajurlar ya da şık ama farklı ayaklı lambalar, duvar aydınlatıcı modelleri kullanabilirsiniz. Kesinlikle trend olmasının yanı sıra bu tarz aydınlatıcılar zaten oldukça şık, sıcak ve tarz bir hava yaratacaktır.

Salon dekorasyonunda aydınlatıcı modası

Yandex.Metrica