2016 Dekorasyon Trendleri

2016 dekorasyon renkleri

Tıpkı moda dünyasında olduğu gibi dekorasyonda da trendler sürekli değişir. Bu nedenle 2016 dekorasyon trendlerini bilmenizde fayda var. Evinizde değişim yapmayı düşünüyorsanız ya da yeni bir dekorasyon kurma hazırlıkları içindeyseniz sezonun dekorasyon trendlerini bilmelisiniz.

2016 Dekorasyon Trendleri

Genelde yeni dekorasyon yapmayı düşünenler yada değişim yapacak olanlar 2016 dekorasyon renkleri neler acaba diye bir soru sorarlar. Aslında 2016 dekorasyon dünyası için bir çok rengin trend olacağı bir dönem. Çünkü bu sezon yaşam alanlarınızda istediğiniz pek çok rengi kullanma şansı yakalıyorsunuz. Trend olan renkler ise, pastel tonları, mor, lila, pembe, beraber kullanılan sarı ve pembe, turuncular, siyah ile beyazın beraber kullanıldığı dekorasyonlar, mavi ve mavinin tonları, bej tonları ile bronz tonları. Kısacası aslında bu sezon bir çok renk dekorasyon dünyasında popüler. Bunun yanında canlı renkler de çok trend.

2016 dekorasyon renkleri

Çift renkli mutfak dolapları

Özellikle 2016 ev dekorasyon modasında mutfaklarda kullanılan bir trend dikkat çekiyor. Bu trend çift renkli mutfak dolapları oluyor. Özellikle mutfak dekorasyonunda çift renkli mutfak dolapları çok popüler. Eğer mutfağınızı dekore etmeyi planlıyorsanız bu ayrıntıyı unutmayın.

en güzel mutfak modelleri

Country mutfaklar

Beyaz country mutfaklar da bu sezonun trendleri arasında yer alıyor. Özellikle son derece sıcak bir görüntü yaratması da tercih edilmesinde aslında en büyük etken bu tarz mutfaklarda. Bunun yanında bir diğer trend ise mutfaklarda kullanılan siyah metal aksesuarlar oluyor. Buna örnek olarak siyah metal bir tavan aydınlatması olabilir: Oldukça trend ve şık bir tarz için deneyebilirsiniz.

beyaz country mutfaklar

country mutfak modeli

Niş modası

Evinizde niş kullanıyor musunuz? Eğer cevabınız hayırsa hemen en kısa sürede bir niş yaptırın. Çünkü 2016 dekorasyon trendlerinde özellikle nişler çok moda. Nişler zaten hem fonksiyonel hem de dekoratif anlamda çok kullanışlı. İçine en sevdiklerinizin resimlerini koyabilirsiniz, ya da çok güzel objelerle süsleyebilirsiniz. Evinize ayrı bir renk ve ayrı bir doku için niş yaptırmayı düşünebilirsiniz.

niş modeli

Sezonun en trend banyo modelleri

Diğer bir trend ise banyoları ilgilendiriyor. Aynasız bir banyo düşünülebilir mi? Elbette hayır. Bu trend özellikle de bu konuda. Banyolarda çerçeve şeklindeki aynalar bu sezon çok moda. Bunun yanında banyolarınızı süslemeyi unutmayın. Çünkü adeta bir oda gibi süslenen banyolar da bu sezon çok popüler. Aksesuarlarla, mumlarla, çiçeklerle ve hatta yeterli yeriniz varsa küçük bir koltukla banyolarınızı muhteşem bir havaya sokabilir ve çok da trend olmasını sağlayabilirsiniz.

en farklı dekorasyonlar

en trend banyo modelleri

Yandex.Metrica