2016 Deri Koltuk Modelleri

Moda dünyasında olduğu gibi dekorasyon dünyasında da değişen bir trend akımı vardır. 2016 deri koltuk modelleri bu duruma en güzel örnektir. 2016 dönemi özellikle ev dekorasyonunda mobilya olarak deri koltukların adeta rüzgar gibi eseceği son derece renkli bir döneme girmeye hazırlanıyor. Deri her zaman aslında ev dekorasyonunda trend olmayı başarırır ve bu sezonda tam gaz trend olmaya devam ediyor.

2016 Deri Koltuk Modelleri

Genelde deri koltuk takımı modelleri modern ve gotik bir tarz yaratılmak istenildiğinde kullanılır. Gotik genelde ahşapla yapılan bir dekorasyon şekli iken son günlerde bu tarz dekorasyonun özellikle deri ile sağlanması öneriliyor. Aslında çok da iyi yapılıyor. Çünkü sonuç gerçekten harika oluyor.

Eğer evinizde canlı ve renkli bir hava istiyorsanız tercihinizi beyaz deri koltuk modellerinden yapıp beraberinde kullanacağınız parçalarda canlı renklere gidin. Nasıl yaparsınız bunu? Size en çok turkuazı öneririm. Turkuaz beyaz ile inanılmaz güzel bir uyum yakalar. Mesela beyaz deri koltuklarınızla beraber turkuaz renk küçük objelerinizi ve turkuaz renk süs minderlerinizi beraber kullanabilirsiniz. Sonuç emin olun çok şık olacaktır.

Pembe de gene aynı şekilde bulunduğu ortama ayrı bir hava katan renktir. Özellikle beyaz koltuklarla beraber kullanıldığında kendini çok güzel gösterir ve sonuç tam bir harika olur. Aynı turkuazda yaptığınız gibi pembede de aynı şekilde bir dekorasyon yaratabilirsiniz. Pembe aksesuarlar ve pembe süs minderleri beyaz deri koltuklarla muhteşem bir uyum yakalayacaktır.

Ancak beyaz deri koltuklarla en iyi uyumu yakalayan siyahtır. Ayrı bir hava ve gizemli bir dekorasyon sağlar. Her tür objeyi de rahatlıkla kaldırır. Modern ama gotik tarzı muhteşem bir renk uyumu ve ahenk yakalarsınız. Beyaz deri koltuklarınızla siyah perdelerinizi kombinleyebilirsiniz. Sonuç muhteşem olacaktır.

Yandex.Metrica