2016 Taş Duvar Dekorasyonu – Taş Duvar Kaplama Modelleri

Dekorasyon dünyasında son günlerde duvar kaplamaları oldukça trend. Bu nedenle burada 2016 taş duvar dekorasyonu – taş duvar kaplama modelleri hakkında bilgi vermeye çalışacağız. Taş duvarlar bir kaç sezondur dekorasyon dünyasında yoğun olarak yer aldı ve çok da sevildi. Ancak bu sezon da bu güzel duvarlar trend olmaya hazırlanıyor. Hem de birbirinden farklı renk ve desenlerle.

2016 Taş Duvar Dekorasyonu - Taş Duvar Kaplama Modelleri

Taş duvarlar ilk çıktığında sadece tv ünitelerinin arkasına uygulanan bir duvar kaplamasıydı. Ancak gördüğü ilgiden olsa gerek artık taş duvar modelleri neredeyse evin her köşesinde kullanılır hale geldi. Bu nedenle de 2016 taş duvar modelleri oldukça farklı seçeneklerle bu ilgiye karşılık verir şekilde tasarlandı. Hatta 3 boyutlu diye isimlendirilen ve derin bir taş görüntüsü oluşturan duvar kaplamaları bizim favorimiz. Evinizde gerçekten oldukça farklı ve estetik bir hava yaratmak istiyorsanız bu tarz taş duvar kaplama modellerini tercih edebilirsiniz.

2016 taş duvar modelleri

Taş duvar kaplamaları genelde evinizin ve uygulamak istediğiniz odanın renk bütünlüğüne ve dekorasyonuna uygun olmalıdır. Tezatlık da oluşturabilir ve tüm dikkatleri taş duvar kaplamanızın üzerine de çekebilirsiniz. Ancak en güzel duranı odanın renk bütünlüğü ile uyumlu olabilecek modellerdir. Bir kaç sezon önce dekorasyon dünyasına giren ve çok sevilen taş duvar kaplamalarında seçenek aslında pek de yoktu. Ya tuğla şeklinde ya da taş şeklinde kaplamalar vardı. Ancak taş duvar modelleri 2016 kataloğuna baktığınızda ne kadar farklı ve ne kadar değişik alternatiflerde modeller olduğunu hemen göreceksiniz.

en güzel taş duvar kaplama modelleri

Yandex.Metrica